lauantai 12. joulukuuta 2020

Valkoista joulua ja terveyttä suomalaisille uutena vuonna 2021. Kun aika on ja käteistä niin tulemme tyhjäämään Teidänkin varastonne. Loppusiivoukset sovitaan erikseen

Yritysmuutto tilauksen mukaan Tampereen talousalueella käteisellä edeten, ei laskuun asiakkaita

Yritysmuutto Tampere: Pientaloalueilla, kerrostaloissa Tampereen talousalueella etenemme joko kahden miehen kantokokoonpanoina kaksin kantaen, nokkakärryllä tai pianonkantovaljain 

Yhteydenotot ensisijassa sähköpostilla:
Talonmiespalvelu@gmail.com


Valkoista joulua ja terveyttä suomalaisille uutena vuonna 2021. Kun aika on ja käteistä niin tulemme tyhjäämään Teidänkin varastonne. Loppusiivoukset sovitaan erikseen. 

Yleensä tilaukset kokonaisina kuormina poistoina laillisina joskus jopa "piripintaisina" täysinä kuormina, niin että voi jäädä joku tapettirulla tmv eikä enää mahdu kyytiin sitä viimeistä pikku mattoa tai pahvilaatikkoa. Sitä varten ei kannata tulla hakemaan erikseen autolla vaan saa muutamat jos jää niin mennä loppusiivouksen lukuun ok?

-----

Tiedustelut ja muuttotilaukset sähköpostilla ei tekstareilla: Talonmiespalvelu@gmail.com puh: 044-3380291 whatsup ( Ei turhia jaaritteluita vaan tiukkaa asiaa). Sovitaan tarvittaessa katselmus niin voidaan päättää hoituuko pakulla ja kuomullisella peräkärryllä vai tarvitaanko iso siirtolava kohteeseen?

-----
------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti